tiistai 4. tammikuuta 2011

Kompurakäsikö tulossa

Nyt on sitten käyty lääkärit sun muut. Suomessa otetaan kontrollirötgenkuvia, mutta täällä ei. Jollei parane kunnolla, eivät tee mitään. No, en nyt usko, että tässä olisi huolta. Parempi vaan kun ei tarvitse juosta alvariinsa jossain jumalanseläntakana. Tämä oli Euroopalainen vakuutusyhtiön yhteyslääkäri, sain kirjoittaa suomenkieliselle lomakkeelle eikä tarvinnut maksaa mitään. Kun pakkasin itseäni poistumiskuntoon lääkäri kysyi, voiko auttaa. Sanoin tapani mukaan että kyllä pitää selvitä. Hänpä sitten kyselemään, onko suomessa sellaista sanaa kuin sisu. Onpa niinkin.
Menin saman junan varrella olevaan tavarataloon ja ostin suomalaista leipää. Hyvää oli, mutta ei sillä mitään tekemistä ollut suomalaisuuden kanssa. Puolet ruisjauhoja, mutta päällä auringonkukansiemeniä.
Kirjastossa ei ole internettiä, mutta töpselinpaikkoja löytyy, täytyy kirjoittaa varastoon ja mennä sitten jonnekin lähettelemään.
Olen päivät pääksytyksin katsellut filmejä. Minun opiskelulleni onneksi ne ovat dupattuja.Olen ostellut niitä muutamalla eurolla eivätkä nyt muuten niin ihmeellisiä ole.
Älköön Sampo liikaa huolehtiko, pärjään kyllä täällä. Naapuri on jo aika hyvin koulutettu, voin nukkua puolille päivin rauhassa jos haluan. Siis ei radiota, mitä nyt joskus karjuvat kurkku suorana, kuten tänään. Onneksi en vielä ymmärrä mistä puhuvat.
Tänään piti viedä sinne jumalanseläntakana olevaan tavarataloon takaisin leivänpaahdin, joka kosahti ensi yrittämällä. Sain rahani takaisin, mutta aikaa kyllä kuluu matkustamiseen.
Olen hyvissä aikeissa aloittaa opiskeluni, mutta kuinka ollakaan keksin aina jotain muuta mukavaa.
Nytkin on niin vähän aikaa enää, koska olen menossa ilmaiseen konserttiin kuudelta.

3 kommenttia:

  1. Ostin kans kerran MUKA suomalaista leipää, jonkinlainen kökkökasa oli, en niin ettimälläkään löytänny rukiin makua, enkä ostannu toista kertaa! Ai, että kun söin just kaven kaa jälkiuunileipää aamupalaksi, ol hyvää!

    VastaaPoista
  2. Lisään tässä viellä! Luin Sampon kirjoituksen ja poika puhu asiaa! 12v.Unkarissa ja 8v Venjällä opin nitä tarkoittaa kusetus, sitä kokeillaan meihin"rikkaisiin"!? Että parempi itte köyhäillä ja eikä tyrkyttää vähiä rahojaan ym.Pitivät jo itsestään selvyytenä, että meiltähän löytyy sitä ns.hyväntahtoisuutta sun muuta muka apua, ei löydy, ainenkaan minulta enään. Sen olen oppinnut näinä vuosina.... ;)

    VastaaPoista