sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Hautausmaa




Eilen lauantaina olin Maran kanssa oopperassa katsomassa balettia. Viola oli lähtenyt perheen kanssa hiihtämään ja minulle vapautui paikka. Toisen kerroksen aitiosta oli hyvä näkyvyys ja kuuluvuus. Orkesteria johti nainen ja huonosti kasvatetun tytön äitiä esitti mies.


Oli flunssainen olo ja menin kotiin huilailemaan.


Tänään sunnuntaina oli taas aurinkoinen ilma ja päätin lähteä kävelemään läheiselle hautausmaalle, josta minulla on vielä kaksi kätköä hakematta.
Tällä hautausmaalla makaa valtiomiehiä ja heille on rakennettu hienoja mausoleumeja.
Hautusmaalla oli myös paljon mistelipuita. Ennen kutsuin näitä pallopuiksi, mutta sitten työtoverini tuli täällä käymään ja kertoi pallojen olevan misteleitä.
Tällä kertaa huomasin myös, että täällä on tapana tuoda joulukuusia haudalle.


Illalla menen vielä konserttiin. On sellaisia konsertteja, että liput halpenevat sitä mukaa kun niitä tilataan. Tämän illan konsertti on loppuunmyyty ja lipun hinnaksi tuli 1000 Huf eli 3,5 €.


Huomena alkaa sitten tiukka opiskelu ja näillä foorumeilla tulee kolmen viikon tauko. Yliopiston intensiivikurssi on sen verran vaativa, että vie kyllä kaiken ajan.

1 kommentti:

  1. Koitathan olla varovainen kun etit niitä kätköjäsi siellä hautiusmaalla, voip osua yllätys kouraan kun kaivat maata jokin matkaa....!?
    Ensviikolla sielläkin viilenee, pidä ittes lämpösenä ja lukuhaluja toivotan...;)

    VastaaPoista