perjantai 18. helmikuuta 2011

Pakkasta

Pakkasta tuntuu olevan ihan riittävästi. Mutta kyllä tarkenee kun pukeutuu lähes lumiukoksi. Salla on varannut neuvoloita nyt kun on apua. Minun piti käydä ostamassa vaatteita kun tuli vähän kiireinen lähtö. Suomen avaimetkin ovat Budapestissä, mutta Sallalla on vara-avain.


Pikkulasten kanssa menee aika niin, ettei ehdi mitään muuta tekemään. 
Kivasti ovat isot lapset noita tulevia juhlia järjestelleet. Eiköhän se siitä suttaannu jotenkin.


Sunnuntaina menen Kotkaan ja maanantaina röntgeniin ja tiistaina lääkäriin ja poliisille passia hakemaan.
Vuokralaiselle piti vähän uhkailla, mutta kaipa tuo maksaa vuokransa. Olin sitten niin armelias, etten nyt ota korkoa, uhkailin kuitenkin, jospa jatkossa maksaisi kunnolla.


Kun tulee tänne Suomeen, tuntuu kuin  ei muualla olisi ollutkaan ja sama juttu kun menee takaisin Budapestiin. Kyllä minun paikkani talvella on siellä.
Kävin tiistaina kylpylässä, vesi on lämmintä, mutta ulkoaltaissa tukka jäätyi( +3 astetta). Aika mukava puhtauden tunne yhdeksän viikon jälkeen.


Kädestä en tiedä, onko kunnossa vai ei, koska ei anna tehdä paljon mitään. Laitoin ideaalisiteen, kipsiä en voi laittaa, iho menee heti punaiseksi. No tällaista mielenkiinnotonta elämää.


Huomenna on Inkan synttärit. Kiva olla mukana.


Sunnuntaina menen katsomaan Prinsessa elokuvan, joka jäi käden murtumisen takia viimeksi katsomatta. Kiva kun Hesassa voi aina myöhäänkin katsoa leffoja. Unkarissa katsoin sen Kuninkaan puheen, joka kai vasta on tulossa tänne. Se on hyvä, kannattaa katsoa.


Olisin sitten kahden ja neljän välissä sunnuntaina vapaana, jos joku haluaa tulla haastattamaan keskustaan.

1 kommentti:

  1. Ystäväiseni, LÄMPIMÄSTI olet tervetullut tänne ja täten ilmoitan etten voi tulla kunnioittamaan juhlaasi, mutta uskon sen onnistuvan ilman minuakin.....;)Koita olla nyt asiallisesti, että saat kirjoituskätesi kuntoon ja vissiin niitä lääkäreitä on uskottava, jos sanovat jotakin......;)

    VastaaPoista