perjantai 11. helmikuuta 2011

Kirja

Olin tänään museossa koska ilma oli sateinen. Koska olen ollut opettaja ja jäsenkortti on voimassa vuoteen 2012, pääsen moneen museoon ilmaiseksi. Niinpä kansatieteen museoonkin. Siellä on muun muassa näyttely: Millaisia ovat suomalaiset? Nokian saappaita, renkaita ja kännyköitä, Marimekko, Muumi ja heijastimia. Olen käynyt sen näyttelyn moneen kertaan läpi, mutta nyt  oli kohteena Unkarin käsityöperinne. Sormet syyhyävät ristipistojen kimppuun, mokomakin kipsi! Hieno näyttely!


Sieltä menin Márian galleriaan kuuntelemaan esitystä kirjasta joka on tehty Siperiasta. Harmi etten ymmärtänyt kaikkea. Onneksi menen maanantaina uudestaan Márian luokse ja voin kysellä enemmän. Ostin kirjan ja luen sen kunhan ......


Perjantaisin on täällä Taizé-messu ja menin taas pitkästä aikaa sinne. Laulut ovat kauniita. Siellä on yksi saksalainen nuorukainen, joka oli samalla unkarin kurssilla kanssani.


Vähän arveluttaa lähteä Suomen pakkaseen, mutta kaipa siihenkin pian tottuu. Tänäänkin oli reilusti plussalla.

1 kommentti:

  1. Taas oot tilannu tänne paukkupakkaset mukanas.. Iha lauhaa ollu, mut heti kiristyy, ku tuut.. :) Tervetuloa siltiki. Lämpimin mielin sua odotellaan.

    VastaaPoista