perjantai 31. joulukuuta 2010

vuosi vaihtuu

Aamulla oli huoneessa jopa 20 astetta. Olin sulkenut välioven keittiöön. Mittasin myös keittiöstä ja sain lukemaksi 12 astetta. Ei paljon jääkaappia tarvitse.
Täällä on mukavan valoisaa maata peittävän muutaman sentin lumikerroksen ansiosta. Ulkona on pikkupakkasta, ei siis loskaa. Harkitsen kuitenkin kumisaappaiden hankkimista.
Näin uudenvuoden aattona kaupat ovat jo kiinni, kävin ostamassa lippuja Taidepalatsiin. (8 kpl)
Eilen ostin 7 lippua oopperaan. Eli kulttuuria on tiedossa.
Minulle oli kutsu Pusztasämoriin illaksi ja yöksi, mutta sain onneksi puhuttua itseni niin sairaaksi etten voi sinne mennä. Aiheutin kyllä pahaa mieltä, mutta en nyt jaksa seurustella outojen ihmisten kanssa.
Nyt istun Nyugatin mäkkärissä pikkukoneeni kanssa. Löysin pistorasiankin ja netti on ihan tarpeeksi nopea. Kello on neljä ja odottelen ajan kulumista. Kuudelta menen Kelenföldin evankeliseen kirkkoon, jossa suomea puhuva pappi on töissä. Marat menevät myös omaan kirkkoonsa ja hakevat sitten minut heille. Odotettavissa mukavia ihmisiä ja luultavasti mielenkiintoisia pelejä. Yritin etsiä täältä sitä peliä, mitä pelasimme jouluna, mutta vain jatko-osia oli saatavissa. Ostin kuitenkin yhden kahden pelattavan labyrinttipelin, jota voi kuulemma pelata myös yksin.
OIKEIN YVÄÄ UUTTA VUOTTA KAIKILLE!

2 kommenttia:

  1. Hyvää uutta vuotta. Kurjaa että se kämppäsi on noin kylmä.

    Mie olin rennosti 10 tuntia eilen töissä ja sen perään käytiin minnan, minnan siskon ja esan kanssa Óle:ssa syömässä.

    Jos leffateatteriin eksyt nii kannattaa käyä kattomasssa Black Swan balettileffa.

    Nyt on pari vapaata ja voi ottaa rennosti

    VastaaPoista
  2. Kattelin jo niitä kumppareita siellä, näytti olevan nuorisolla kovasti, olivat kauniita ja värikkäitä, joten siis ne sit käy meillekin.....
    Kaunista on täällä Jkl-ssä, lähen kohta pikkukierokselleni tohon keskustaan.
    Toivotan hyvää ja lupsakkaa tätä vuotta, sinne ulkomaille... ;)

    VastaaPoista