sunnuntai 26. joulukuuta 2010

Joulu Suomessa

Haikea mieli, joulu meni. Mutta niin hyvä joulu oli tällä kertaa, etteivät sanat riitä. Olen viettänyt lähes kymmenen joulua ilman lapsia, mutta nyt sain ihan oikean joulun. Kaikki olivat paikalla, Sampo tosin vain skypen välituksellä.
Joulupukki tuli Ylläkseltä ja oli niin hyvä, että ei olisi tunnistanut, jollei olisi tiennyt kuka puuttuu. Inkaa pelotti, mutta äidin sylissä oli turvallista ja toihan se pelotus kivoja lahjoja. Seuraavana päivänä Inka sanoi itsekseen, pukki kiitos .
Olisi kyllä ollut tuolle oikeallekin kädelle mukavasti käyttöä, mutta apua tuli jokaiselta. Varsinkin Teemu oli suureksi avuksi kun tuli jo aikaisemmin.
Salla oli ostanut tosi mukavan pelin ja sitä pelattiin ahkerasti ja välillä 1988 vuoden trivialia. 
Onneksi kaikki eivät lähteneet pois kerralla. Vielä tänään Tapanina Sallan perhe on täällä purkamassa joulua. Kuusi jo lähti ja koristeet on pakattu. Patjat ja muut rensselit pakattiin odottamaan helmikuuta, jolloin toivottavasti saan taas yövieraita.
Nyt jää pari päivää aikaa pakata niitä muutamia tavaroita, mitä kykenen viemään tällä kertaa. Pitää hakea kahdesta paikasta röntgenkuvia ja yhdestä paikasta lääkärinlausunto jne...Minun pitää pari kertaa käydä Unkarissa kuvauttamassa käteni. Saa nähdä onnistuuko.
Passikin pitäisi taas panna uusiksi Venäjän viisumia varten. Onneksi sentään meni käsi eikä jalka. Sitten olisin kyllä ihan oikeasti pulassa.
Seuraavat uutiset tulevatkin sitten taas Budapestin toimituksesta.

2 kommenttia:

  1. Kattelin kuvat naamoilta, hyvä kun oli perhe koossa ja pikkuiset mukana. olimme siskoni kaa kahelleen, mutta viihdymme toistemme seurassa! Luultavasti tulen jossain vaiheessa helmikuuta, yritän tulla ennenkuin häippäset. On labrat ja lääkärit helmikuun alussa.Hyvää matkaa toivotan sinne toiseen kotiin... ;)

    VastaaPoista
  2. Minun täytyy mennä Pestissä kaksi kertaa röntgeniin. Tulee sitten nekin kuviot tutuiksi, ellen nyt sitten onnistuisi pääsemään yksityiselle matkavakuutuksen turvin. Pitää huomenna soitella vakuuttajalle.
    Olisi kiva jos ehtisit tosiaan tulla ennen kuin poistun maisemista.
    Jospa nyt olisi aikaa pitää yhteyttä ihmisten kanssa, kun kaikki näpertely ja käsityöt ovat poissa pelistä.
    Sain jo kutsun uudenvuodenjuhliin, mutta mistä revin sellaiset juhlavaatteet jotka saa päälle yhdellä kädellä. Ja miten syön mitään koktailpalaa suurempaa??? Aika noloa pyytää leikkaamaan. Laivalla mentiin syömään kaatumiseni jälkeen ja silloin naapuri leikkasi pihvin. Lapseksi siis tullaan kun tarpeeksi vanhetaan.
    Mutta oikein hyvää vuodenvaihdetta

    VastaaPoista