keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Toisessa kodissa

Täällä taas ollaan. Kone lähti 40 minuuttia myöhässä, mutta myöhästyttiin periltä vain 15 minuuttia. Mara ja Béla olivat vastassa ja olivat käyneet jo päivällä laittamassa veden lämpiämään ja patterin isommalle. Oli  kuitenkin vain 15 astetta, mutta nyt kaasu suhisee ja kohta lienee liian kuuma. Nettikin lähti vanhalta muistilta käyntiin eli en ollut liian pitkään käyttämättä ja mikä ihmeellisintä, muistin salasanan!!! Vähäks oon hyvä. 
Täällä on maa valkoisena, mutta ei sellaisia kinoksia kuin meillä. Pakkasta oli -8 astetta. Öisin saattaa olla kylmempää. 
Mummo soitti tänään Magdille ja Magdi ihmetteli miksi tulen tänne kun täällä on niin kamalaa, kylmää ja lunta. Täällä sentään pääsee liikkumaan ja on paikkoja minne mennä.
Talossa on yllättävän hiljaista, ei siis radiota. Remonttia tehdään jossakin, mutta ne ovat normaaleja ääniä.
Nyt aion suunnitella jotain äänieristystä tuohon seinään kun kerran tässä on pakko asua. Vaikka vähänkin saisi ääniä pois, se helpottaisi.
En nukkunut viime yönä, koska lähdin puoli neljän bussilla suoraan kentälle. En halunnut mitään autonvaihtoja yksikätisenä. Kentällä oli pistorasia ja suhteellisen nopea netti, joten aika kului hyvin. Marita haki minut Korsoon ja palautti sitten takaisin. Oli mukava käydä sielläkin pitkästä aikaa kylässä.
Nyt pitäisi jotenkin keksiä tekosyitä, ettei tarttisi mennä sinne partyyn, koska Marakin kutsui aattona heille ja menen paljon mieluummin sinne. Sinne tulee uudenvuodenpäivänä lapsia ja olisi kiva pelata jotain. Oli niin kiva jouluna pelata pitkästä aikaa. Jos löytäisin täältä saman pelin, ostaisin sen täällä pelattavaksi. Huomena lähden shoppailemaan, mutta nyt väsyttää oikein mukavasti ja on ihan hiljaistakin.

1 kommentti:

  1. Hyvä kun pääsit perille ja omaan pesään nukkumaan! Melko vilposta sielläkin tuntuu olevan,meilläkin mittari-20, mutta kuiva ilma ei tunnu pahalta ja kun ei tuule. Pakko on varotella että saat kätesi kuntoon, siis ole varovainen liukkailla, ne uudet laatoitetut kadut on talvella tosi liukkaita!

    VastaaPoista