tiistai 7. joulukuuta 2010

Suomessa

Kiva olla Suomessa, vaikka keli oli ihan kamala itsenäisyyspäivänä kun istuin linja-autossa. Auto pysähteli tuon tuosta ja kuljettaja, joka oli nuorekas nanen, raapi tuulilasia puhtaammaksi.
Kaikki on ennallaan. Oli vaan tosi mukava puhua puhelimessa, kun ei tarvinnut ajatella, että kaikki kuuluu naapuriin. 
En saanut nettiä toimimaan ja kun soitin KYMPiin, sain kuulla että päivystyskorjaus 300 € kiitos. Tänään sitten soitin ja sain kuulla, että modeemiin asti kaikki on kunnossa. Langaton vain ei nyt sitten toimi, joten piti laittaa kone letkun päähän. Ja onpas mukava nettailla kun on rajaton käyttö, eikä tarvitse ajatella paljonko megoja kuluu.
Onneksi ehdin vähän olla Inkan ja Henkan luona ennen Kotkaan tuloa. Ovat kyllä aika mainioita vekkuleita ja Sallalla kiva koti. Luulin, että se on jossain korvessa, mutta tulin bussilla Kamppiin vain 15 min.
Soitin tänään Lappeenrantaan ja kyselin asunnosta ja sovimme, että laitetaan vuokralle ja odotellaan parempia aikoja. Ei siis toivettakaan paremmasta asunnosta Unkarissa.

1 kommentti:

  1. Sama täällä, kiva olla suomessa ja kyllä ne asunto asiat ruukkaa järjestyä jossain vaiheissa niinkuin haluaa!? Kirjoitellaan....

    VastaaPoista