lauantai 4. joulukuuta 2010

Lakko

Kylläpä säikähdin kun eilen luin sähköpostia, lento oli peruttu lakon takia. Onneksi on sähköposti. Eilen kyllä soi puhelin pari kertaa jostain Helsingin numerosta, mutta minähän en täällä vastaa puhelimeen. Lento oli tsekkien, joten en luullut lakon koskevan minua. Mutta tekevät paljon yhteistyötä Finnairin kanssa näissä maissa. 
Kun luin viestin siinä neljän maissa, soitin heti Helsinkiin, mutta eihän kukaan perjantaina niin myöhään ole töissä!
Onneksi siinä sitten oli numero, johon voi soittaa, siis Prahaan. No minä soittamaan ja mongersin mitä mongersin englanniksi. Löytyi onneksi lentotiedot ja sittenpä tyttö kysyi puhunko unkaria ja loppu sujui huomattavasti helpommin. Unkari on tällä hetkellä päällimmäisenä ja on vaikea tavoittaa englannin sanoja. Jos niitä nyt paljon onkaan.
Vielä pitää siivota, eilinen meni vesimittaria ja kaasumittaria ilmoitellessa.
Mara tulee käymään ja iltapäivällä menen laulaman kauneimpia joululauluja ja illalla Maran siskon neljän lapsen yhteiskonserttiin. Konsertti oli jo kauan sitten loppuunmyyty ja järjestivät toisen näytännön ja sekin näytti olevan loppuunmyyty ja liput Müpaan turkasen kalliita. Katica asuu täällä ja on kovin suosittu. Yksi sisaruksista tulee Amerikasta ja yksi Sveitsistä. Katica muuten on aikoinaan soittanut samassa orkesterissa Tíborin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti