lauantai 26. maaliskuuta 2011

Remontin keskellä

Aika juoksee kovaa. Olenko todella ollut täällä jo viikon?
Olen nyt Unkarin onnellisin ihminen, koska naapurista ei kuulu mitään, kiitos uuden ("kalliin") seinän. Vähän on vielä kesken, mutta ääntä ei kuulu!!!!!! Kadulta kyllä kuuluu, mutta minua ei paljon häiritse. Piti olla viime yö evakossa, koska liiman haju oli liian voimakas.


Samalla kun aika juoksee, juoksee myös kevään tulo. Kultasadepensas kukkii kaikkialla ja puissa on jo silmut ja joissakin pensaissa jo pienet lehdet. Onpa mukava kun osaa iloita keväästä. Muistan ajat, jolloin mikään ei tuntunut miltään.


Toissapäivänä loppui nettiaika , enkä halunnut enää maksaa entiselle yrittäjälle. Eilen menin kyselemään sellaiselta firmalta, joka on Nokian kumppani täällä. Palvelu oli ystävällistä ja piti pyytää Mara kortteineen allekirjoittamaan paperit. Minulle tulee kyllä lasku ja nyt on rajaton netti, lukuunottamatta videoita. Nyt voi lähetellä kuvia. Minulla on viiden päivän koeaika, siksi ole tehnyt kokeiluja. Näyttää toimivan ja Sampolle tiedoksi, että voi aina vaihtaa isompaan ja sitten taas takaisin pienempään.


Maanantaina jatkuu remontti ja keskviikkona tulee mummo. Kiireitä pitelee.

5 kommenttia:

  1. Hip hurraa!!! Aivan mainio homma toi seinä! Vielä joku päivä laitetaan tiiviit ikkunat ja jeeeee!

    VastaaPoista
  2. Mitä tarkoittaa "lukuunottamatta videoita"?

    VastaaPoista
  3. Niinkuin tiedät täällä maksetaan gigoista. Tässä sopimuksessa (n 20€ kuussa) voi katsoa videoita muistaakseni 1-2 gigan verran seitsemän päivän aikana ja sitten videot hidastuvat.
    Mutta on mahdollista muuttaa väliaikaisesti sopimusta sellaiseksi, että kuukaudessa voi katsoa 15 gigaa päivällä ja 30 gigaa yöllä (50-60 € kuussa)

    VastaaPoista
  4. Pystyykö skypettää? Paljonkohan se vie?

    VastaaPoista
  5. Noi on ihan naurettavan pieniä määriä, ja sikahinta! Kysy Gergelyltä. Se muistaakseni puhui rajattomasta netistä mokkulalla. Tyyliin 13€ kuussa.

    VastaaPoista