keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Läski

 Läski ei johda lämpöä. Se on todistettu kahtena päivänä. Menin tiistaina kuuntelemaan Lincolnin nuoriso-orkesteria, joka kuulemma tai luemma soitti viimeiseksi Sibeliuksen Valse Tristen. Eikä sitten soittanutkaan. Mikä pettymys!
Tänään kävin kuuntelemassa urkuja ja sama juttu, kirkot ovat kylmiä ja penkit lämmitetään niin, että takamus palaa ja pää jäätyy. Onneksi tänään sillä paikalla, jolla istuin, oli lisätyyny. Pienen hetken takamukseni oli palamatta, mutta pian tyynykin  lämpeni ja kuumuus kärvensi takamustani.


Iltapäivällä olin sitten rautakaupassa ja kuinka  tuttua oli, että myyjästä ei tietoakaan. Miten paljon aikaa remontoijalta kuluukaan rautakaupassa ja ostaja maksaa. Huomenna alkaa seinäremontti. Puhekin kuuluu läpi ja siihen on tulossa muutos. Mielenkiintoista nähdä miten paljon ääntä voi poistaa.


Tänään on sitten bongattu ensimmäinen kukkiva kirsikkapuu. Taidan siirtyä sandaalikantaan, en kaipaa liukkaita. Minun on hyvä olla täällä.

1 kommentti:

  1. Elä vaan hyvä- ihminen, siirry sannikkaisiin, koska ihan varmasti alkaa sielläkin takatalvi..:) Pidän peukkuja että äänieristys toimii...sitten kun toimii...;)

    VastaaPoista