torstai 2. helmikuuta 2012

Ikea

En jaksa opiskella, pakenen tänne koneen ääreen.
Pakolliset harjoitukset tulee tehtyä, mutta lukeminen ja opetteleminen ei suju.
Eilen menin kirjastosta Ikeaan syömään, koska kuulin siellä olevan lihapullat tarjouksessa. 10 lihapullan annos maksoi 200 forinttia. (yksi euro on 290 forinttia). Eilen oli vielä sellainenkin tarjous, että sai 200 forintin shekin, jos ostaa jotain vähintään tuhannella forintilla. Minä ostin lisää vihreitä laatikoita ja söin siis ilmaiseksi. Ei hassumpaa. Saa siellä kyllä nyt sitten jonottaa.

Kunhan tässä huilailen ensin, menen jumppatunnille ja sieltä seitsemäksi tanssitunnille ja tanssimaan. Ei hassumpaa.

Kansa hytisee täällä kamalassa -5 asteen pakkasessa. On luvattu yöllä jopa -15 astetta ja siihenpä sitten melkein kuolee. Ja luntakin kuulemma tulee jopa 20 senttiä.


Lähetystön tyttö kirjoittaa nykyään viikottain uutisia unkarilaisista lehdistä ja viimeksi oli juttua Malevin konkurssiuhasta. Rahat saa takaisin, jos lento on ennen 29.2. En kuitenkaan usko, että uhka toteutuu. Minulla on seuraava lippu Finnairille, mutta pitäisi sitä ennen päästä Suomeen. En voi käyttää Finnairilta pelkkää paluulippua ilman lentoa myös tännepäin.




 

1 kommentti:

  1. Lihapullia kantsii aina jonottaa!
    Tässä vain seurailen sitä Malevin juttuja. Onneks en ollut viellä ostanut kevään lippuja, ajattelin maalis/huhtikuun siellä olla, siis viellä ajattelin. Ihmettelen vain edelleenkin, mitään suurempaa intoa ei viellä tunnu olevan.
    Koruvehkeet olen levitellyt olkkarin isolle pöydälle ja olen aikaseksikin saannut jotakin. Ei nyt suurimpia teoksia, mutta värien kanssa leikittelen. Niistä sullekin tutuista tarvikkeista, otan kyllä kuviakin, jossain vaiheessa ja julkaisen täällä blogissa.
    Piähän ittesi lämpimänä ja terveenä....;)

    VastaaPoista